CUINER

Requisits

  • Formació en Hostaleria, cuina o experiència mínima de 3 anys en la posició.

  • Coneixement dels aliments i matèries primeres, coneixement dels equips i estris de cuina.

  • Certificat de Manipulació d'Aliments.

  • Habilitats per treballar en equip i actitud flexible.

  • Responsabilitat.

Funcions

Responsable de al bon funcionament de la cuina davant de xef. Dirigirà i organitzarà el treball dels seus ajudants en la preparació de plats i en les altres tasques de cuina. Elaborarà i acabarà els plats específics de la partida de la qual és responsable, posant cura en la presentació i muntatge de les peces sol·licitades. Col·laborarà en la formació de el personal al seu càrrec. Revisa i controla el material d'ús a la cuina, comunicant qualsevol incidència a l'respecte. Col·labora en la planificació de menús i cartes. Col·labora en la gestió de costos i inventaris, així com en les compres. 

 

Et volem conèixer!

FORMULARI DE SOL.LICITUD